tiistai 3. tammikuuta 2012

Ville Vallattoman matkassa

Satuitko katsomaan Ville Haapasalon mainiota seikkailua Venäjän halki (30 päivässä)? Uusintakierros tuli vasta televisiosta. Itse myöhästyin ekalta kierrokselta vähän, mutta katsoin kaikki jaksot, kun olin vaan hoksannut, että tällainen ohjelma tulee. Villessä on jotain sellaista rentoutta, miellyttävyyttä ja hauskuutta, että ohjelmaa seurasi ilokseen. Toki matkan aikana nähdyt paikat, tapahtumat ja kohtaamiset olivat mielenkiintoisia myös!

Jos olet minun laillani tykästynyt Villen vallattomaan tyyliin seikkailla maailmalla, niin nyt sitä tulee tuutin täydeltä. Keskiviikkona alkaa sarja Silkkitie 30 päivässä, joka tulee Teemalta. Sunnuntaisin Mtv3:lta tulee Sapuskaa harashoo!, joka on nähty aiemmin Maxilla. Minulle se on ainakin näin ollen ihan uusi sarja. Sarjassa Villen kanssa Venäjällä kokkailee mm. Vicky Rosti ja Martti Suosalo. Mainittakoon vielä, että Silkkitien aloituksen jälkeen Teemalta tulee leffa Käki, joka oli Villen läpimurtoelokuva Venäjällä. Kannattaa katsoa!

-> Silkkitie 30 päivässä

-> Sapuskaa harashoo!Kuva: SA

3 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Pidin myös tuosta Venäjän halki-ohjelmasta. Täytyy koettaa muistaa tuo Silkkitie-ohjelma. Kokkaus saa jäädä välistä :) Tuo Käkikin voisi olla kiinnostava.

Anonyymi kirjoitti...

Silkkitietä voisi ainakin pistää talteen, jos ei aina ennätä katsoa. Sille matkale mahtuu paljon. mp

Satu kirjoitti...

Silkkitien eka jakso ainakin lupasi hyvää, eli voin suositella edelleen katsomaan! :-)