sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Graafista suunnittelua

Johan on taas vierähtänyt aikaa viime postauksesta! Tässä välissä kerkesin aloittaa koulunkin. Lähdin opiskelemaan graafista suunnittelua. Kohdallani kyse on oikeastaan täydennyskoulutuksesta, koska graafisen alan tutkinto on jo takataskussa. Koulussa käydään läpi graafisen alan ohjelmia tottakai, mutta lisäksi maalaamme, piirrämme, valokuvaamme, suunnittelemme... luomme!

Seuraavassa kuvassa hieman kesää... Kävimme purjehtimassa kesällä serkkuni ja miehensä kanssa ja sää oli hie-no! Rantauduimme saareen evästämään ja siellä kallio loisti ilta-auringossa kullanhohtoisena. Kesäkuulumisia jatkossa enemmänkin luvassa!Kuva: SP

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Opiskeluintoa !!!!!
t.JAn

Satu kirjoitti...

Kiitos paljon!! :-)

arleena kirjoitti...

Kaunis kalliokuva.
Opiskelu on aina paikallaan kuin rahaa pankkiin laittaisi

Satu kirjoitti...

Kiitos! Ehkä tuo kallio loistaa enempi hopeanhohtoisena, jos tarkemmin kuvaa tutkailee...:)

Marika kirjoitti...

Opiskelun iloa Satu! Kuulostaa ihanalta ja mielenkiintoiselta. Uuden oppiminen on aina kivaa, jos se liittyy sellaiseen asiaan mistä itse pitää. Varmasti aika huippua, kun pääsee toteuttamaan itseään siinä samalla.

Mukavaa syksyn jatkoa ja innostavia koulupäiviä.

Sari. kirjoitti...

Hei, opiskeluiloa ♥ Kuulostaa mukavalta puuhalta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kieli muuttuu. Huomasitko Satu kun olet käyttänyt sujuvasti sanaa "postata" ja "evästää". Ja sitten tuo vasikan boksi, mahtaisiko sille olla synonyymi sana karsina.

Näitä kauniisti kirjoitettuja blogeja on kiva käydä lukemassa.