torstai 5. elokuuta 2010

Elokuun alussa

Täällä ollaan, joskin vähän verkkaammalla tahdilla olen blogia päivitellyt. Kesä on kulunut mukavasti mökkeillen ja reissaillen kotimaassa. Olen nähnyt mukavia paikkoja ja kokenut hienoja asioita. Tunteet ovat silti ristiriitaisia, koska kesästäni piti tulla täysin toisenlainen. Mukana on suru, kaipaus ja kysymys: Miksi?

Olen valokuvannut kesän aikana ja ajattelin laittaa kesäisiä kuvia blogiin sitten talven piristykseksi. Viime viikonloppuna kävin elämäni ensimmäisillä maatalousmessuilla. Siellä oli paljon nähtävää! Tietysti nämä pienet kaverit veivät voiton kaikesta muusta. Jotkut vasikat vetelivät sikeitä omissa bokseissaan. On taitanut edustaminen ottaa vähän voimille ;-)Kuva: SP

6 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kauniin nahkaturkin on saanut tämä väsynyt vasikka

Satu kirjoitti...

Oli ne vaan nättejä :-)

trina kirjoitti...

Hienoa, että uskallat tuoda syvimmätkin kysymyksesi ja tunteesi tänne esille, me tuetaan sua.

Olen lapsena ja nuorena käynyt maatalousnäyttelyssä (sillä nimellä ne ennen kulki), mutten enää aikuisena. Olisi kyllä mielenkiintoista.

Anonyymi kirjoitti...

Tuliko sulla maatalousmessuilla kaipaus maaseudulle? Mulla aina maalla ollessa tulee mieleen, että voi kun olis ihanaa asua vähän kauempana hulinoista. Vaan on se maallakin tietenkin tavalla tai toisella leipänsä ansaittava eikä maatalous ole varmastikaan sitä helpointa työtä.

Ihana kuva pikkuvasikasta <3. Tässäkin kuvassa lienee kuvaajalla mielessään kaipaus ja ihmetys, niin kuin elämän jokaisessa hetkessä. Ihana lukea näitä sinun tekstejä ja otoksia elämästäsi, vaikka suru onkin niissä läsnä.

Mirka

Satu kirjoitti...

Kiitos tuesta! Ensin ajattelin, että jätän tämän kipeimmän asian kokonaan blogin ulkopuolelle, mutta koska se on niitä suurimpia asioita myös, niin se tuntui oudolta. Asia kulkee mukana pieninä lauseina ja ajatuksina mukana blogissakin.

Sari. kirjoitti...

Halaus ♥