perjantai 18. kesäkuuta 2010

Tämän kesän kukkaset

Esittelinkin jo toisen kukkakorini aiemmin blogissa, tykästyin siihen heti kovasti. Toinen kori tuli meille hiukan ex tempore, kun kaverini muutti parvekkeettomaan asuntoon. Se on siis toisin sanoen meillä lainassa. Korit on sen verran erilaiset, että laitoin ne eri tasoille, sopivan epäsopivasti siis. Yhtenä kauniina päivänä saimme toisilta kavereiltamme lahjaksi punaisen kukan, jonka nimi on Uudenguineanliisa. Kävimme ostamassa sille vierustoverin ja nimen lunttaan tähän ostoskuitista. Olen niin huono muistamaan kukkien nimiä. Ei ne nimet vaan se väri ja valo, mitä ne tuovat.Keltaiset kukat ovat krysanteemeja. Niin aurinkoisia, että ne oli helppo valita parveketta koristamaan. Pyykinkuivaustelineessä roikkuu vielä iloisesti kukkiva orvokki, violetti sellainen. Siitäkin voin laittaa kuvan joku kerta.
Olen ihmetellyt, että saan vielä iloa elämääni kukkasista tai yhtään mistään. Alkukeväästä luulin, että mikään ei voi minua enää ikinä ilahduttaa tai mikään ei voisi vähempää kiinnostaa. Sellainen olo puskee päälle edelleen aika ajoin, mutta onnekseni arki palailee pätkittäin ja iloa ja nauruakin päivistä löytyy. Väritkin on olleet tänä kesänä jotenkin kirkkaampia...Kuvat: SP

5 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Eipä niitä nimiä tahdo muistaa allekirjoittanutkaan, vai meneekö se sitten tietämättömyyden puolelle :)

trina kirjoitti...

Kauniita kasveja oletkin löytänyt. Uudenguineanliisa tarvitsee sitten paljon vettä, mutta elpyy kyllä jos lurpsahtaa. Kivoja kesäpäiviä sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kukkia teidän parvekkeella. Ilman kukkia elämä olisi aika ankeaa. Kukista on aina iloa, on elämässä sitten iloa tai surua. Hauskaa prinsessa viikonloppua teillekin.Täällä prinsessahäitä kukkineen kaikkineen jo odotellaan kovasti.T.ma

arleena kirjoitti...

Ahkeraliisaksi minä kutsun tuota punakukkaista, se on kova kukkimaan.
Nimi on vanhaa perua eikä se virallinen, joka sinulla on.
Keltaiset krysanteemit niin aurinkoiset. Kutsuva metsä avautuu parvekkeeltasi, siellä voi käydä tuoksuttelemassa havun ja pihkan tuoksua.

Satu kirjoitti...

Lähimetsässä tulee joskus tepasteltua ja on ihanaa kun on metsämaisema olkkarin ikkunasta. Ahkeraliisa nimenä on tutumpi minullekin.

Prinsessahäitä jo odotellaan, pitää vielä miettiä mitä laittaa päällensä "häihin" ;-)

Kivoja kesäpäiviä sinnekin!!