keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Syntymäpäiville

Meillä on ollut viime kesinä aina kesäkuussa pieni kesäjuhla sukulaistytön synttärien muodossa. Tämä vuosi on jo kymmenes kerta. Muistan 1-vuotispäivän kuin eilisen ja nyt tosiaan vietetään jo 10-vuotispäivää. Lahjaa piti pähkäillä ja miettiä, mikä olisi mieluisaa, mistä itse pidin kymmenvuotiaana? Paketin sisältö jääköön nyt salaisuudeksi, toivottavasti päivänsankari itse pitää siitä.

Paketista tuli mielestäni aika söötti ja kortin valitsin kesäisen tunnelman vuoksi. Paketti on täysin kierrätyistä materiaaleista. Ai niin... teippi on ihan uudenkarheaa ;) Olen kerännyt hyvät lahjapaperit ja narut ja rusetit talteen jo niin kauan kuin muistan. Millä järjellä esim. tuollaisen kultarusetin heittäisi roskiin?

Juhannuksen säästä on taas puhuttu paljon. Se on oikeastaan turhaa, koska ennusteista riippuen pitää kuitenkin varautua sekä helteeseen, että lumisateeseen. Tämä on Suomen kesä, mitä vaan voi olla luvassa.Kuva: SP

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Älä muuta sano, kyllähän tuollaiset ruusukkeet ja kauniit paperit on pakko säästää! Ja mikä parasta, kun voi sitten käytää niitä uudelleen :)

Turhahan sitä säätä on spekuloida, se on mitä on, eikä mikään sitä muuksi muuta. Parasta siis tosiaan vain varautua kaikkeen ja nauttia! :)

Mukavaa Juhannusta sinullekin Satu!

arleena kirjoitti...

Kaunis paketti, kierrätys on erinomaista juuri noiden lahjapaperien suhteen. Kesäinen kortti.

Aurinkoisen leppoisaa juhannusta

Satu kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)

Minttu kirjoitti...

Kierrätysmateriaaleista tehdyt paketit on sekä kaunis että ekologinen valinta! Itse usein nappaan kauniin lahjapapein talteen ja käytän myöhemmin sopivassa kohdassa.

Mä olen TISMALLEEN samaa mieltä sää-spekulaatioista. Turha sitä etukäteen märehtiä, tulee sitten mitä tulee. Suomen kesä on tosiaan aika arvaamaton säiden suhteen ja siksipä ei kannata aivan aukottomasti uskoa, mitä Pekka Pouta meille kertoo...