maanantai 7. kesäkuuta 2010

Nyt niitä saa!

On näitä odotettukin! Kestopussi hedelmille ja vihanneksille löytyi sattumalta Valintatalosta. Niitä saa myös Euromarketeista ja joistakin Siwoista. Ja hyvää pääsee tekemään myös, koska samalla tukee Suomen Punaisen Ristin kotimaan avustustyötä. Pussukka vaikuttaa kestävältä, hintalappu lähtee irti kätevästi ja idea on siinä, että sitä käytetään aina uudestaan ja muovipussit jäävät kauppaan.

Olen ihmetellyt jo vuosikaudet, ettei Citymarket tai Prisma ole lanseerannut omaa kestopussiaan. Kaipa (toivottavasti) niitä alkaisi saamaan muutenkin, kuin vain jonkin kampanjan mukana. Kankaisia kauppakasseja olen käyttänyt reilun vuosikymmenen. Ja näitä pienempiä versioita aion käyttää innolla tästä lähtien.

Suosittelen!Kuva: SP

5 kommenttia:

RagGyver kirjoitti...

Kyllähän tuota samaa on itekin tullut ihmeteltyä. Nyt vaan pitää muistaa aina kestopussit ottaa mukaan kauppaan lähtiessä :). Näyttää muuten ihan pesupussilta.

Olen itse kyllä nämä pikkupussit käyttänyt hyödyksi roskapusseina ja erilaisten pikkujätteiden lajittelussa, kun pitää vaan huolen, ettei sido pussia niin tiukkaan, etteikö saisi sitä ehjänä auki.

arleena kirjoitti...

Hyvä idea ja tuki SPR:lle samanaikaisesti

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea, kiitos vinkistä. Koiran siirryttyä auvoisemmille laitumille ei kak.. hedelmäpusseille ole ollut niin tarvetta. Tuollainen SPR:n kestopussi muutenkin muistuttaa silloin tällöin antamaan roposia tärkeisiin kohteisiin. Luulen ma.
T. Eevis

Satu kirjoitti...

Kiitti kommenteista! :-)

Kristiina kirjoitti...

Hei!

Mukavaa että kirjoitat tärkeästä asiasta. Yrityksemme Nexet Oy toimittaa kaupoille nämä SPR -kestohedelmäpussit. Niitä on jo saatavilla useista Prismoista ja S-marketeista sekä joistakin K-kaupoista. Kannattaa kysellä omasta kaupasta kestopusseja, niin ne alkavat pikkuhiljaa yleistyä.

Facebookissakin on nyt faniryhmä SPR -kestopussille nimellä: "Säästetään yhdessä 125 miljoonaa muovipussia käyttämällä kestohedelmäpussia!" Ei kun fanittamaan ja sana kiertämään! :)

Ystävällisin terveisin
Kristiina Puumalainen
Nexet Oy