keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Viimeisiä viedään

Olen alkanut odottaa kevättä, kaipaan valoa ja värejä! Viikonloppuna lumi tuli jo alas puista ja meidän komea lumilippa kutistui silmissä. Nyt taas lunta tulee niin, että ei ole keväästä tietoakaan. Olen nauttinut talvesta paljon, mutta kohta saisi jo riittää. Meidän parvekkeella on ollut ensimmäisistä runsaammista lumisateista asti lumilippa. Sen muodonmuutoksia on ollut kiva seurata.

Yhdessä vaiheessa ajattelin, että se tulee kokonaisena alas ja humpsahtaa vielä huonossa lykyssä parvekkeelle. Nyt se on ainakin sulanut pikkuhiljaa ja tehnyt viime päivinä alareunaan ohuita jääpuikkoja. Jossain vaiheessa se vain paksuuntui
, kun katolta tuli aina uusi lumikerros entisen päälle. Ihmeen sitkeästi se siellä pysyy, vaikka painoa tuollaisessa märässä lumessa luulisi piisaavan. Tässä viedään viimeisiä talvikuvissa, ainakin minun blogissa...Mukavaa maaliskuuta Sinulle!!Kuvat: SP

4 kommenttia:

Sari. kirjoitti...

Aikun jännät kuvat, minä täällä vispasin päätä ylösalaisin kuin manaajan käsittelyssä konsanaan että saan "kuvat oikein päin" :D Kun ei leikkaa, ei voi voittaa ;)

Eli loistavat kuvat!

arleena kirjoitti...

Kaunis lumilippa. Minä aikankin toivoisin, että se pysyisi mahdollisimman kauan eikä mätkähtäisi maahan. Jääpuikotkin vielä kaupanpäälle.

MUkavaa maaliskuuta sinullekin.
Ilmeisesti tavataan keväämmällä ?

Satu kirjoitti...

Vielä tuo lippa tuolla keikkuu ;D

Marika kirjoitti...

Kaikenlaisia hauskoja ja kauniita muotoja tuo luonto muovaakin :) Onni ettei lumikasa ole tippunut parvekkeelle kuitenkaan.

Mukavaa maaliskuuta sinullekin Satu! Kyllä se kevät sielä tulee, ainakin ihania auringonpaisteita on alkanut olla täällä Oulun suunnallakin :)