maanantai 1. helmikuuta 2010

Makkaranpaistoa

Kävimme viikonloppuna jo toistamiseen tänä talvena hiihtomajalla, jota pyörittää Suomen Latu ry. Välillä on mennyt jopa vuosia, ettei tällä jo lapsuudesta tutussa mukavassa paikassa ole tullut käytyä ollenkaan. Molemmilla kerroilla mukana oli myös muuta perhettä. Edellisellä kerralla pääsin pulkkamäkeenkin, kun oli pienempiäkin kamuja mukana. Kukapa olisi estänyt nytkään laskemasta, mutta nuo pikkuiset on aina ihan hyvä tekosyy, että itsekin pääsee pulkkailemaan ja laskemaan mäkeä "siinä sivussa".Kummallakaan kerralla meillä J:n kanssa ei ole ollut suksia mukana. Lapin reissulle lainatut sukset on jo palautettu (eikä niitä ole liiemmin kaivattu). Monot minulla kyllä olisi omasta takaa, joten voisinhan ne vetäistä jalkaan ja huijata olleeni hiihtämässä ainakin kakskyt kilsaa! ;) Välineurheilua voi majalla harrastaa vaikka kameran kanssa ulkosalla. Sisällä on sitten avotakka, jossa voi paistaa makkaraa. Vierailuun liittyy olennaisena osana myös hillomunkki ja lämmin mehu. Nam!

Kuva: SP

4 kommenttia:

trina kirjoitti...

Kiva retki sinulla on ollut. Olen itsekkin haikaillut tuollaista ulkoilu-makkaranpaistoretkeä,täytyy odotella sellaista otollista hetkeä.

arleena kirjoitti...

Herkullinen hetki.

Taru kirjoitti...

Helmikuun koittaessa retkeilyt ulkoilmaan lisääntyvät. Alkaa tuntua kevättä ilmassa jo ihan lisääntyvän valonkin takia. Ihanaa! Ja kuulostikin virkistävältä retkipäivältä, johon nyt makkarat kuuluvat, namski nam!

Satu kirjoitti...

Tosi harmaata on ollut nyt, joten uusia retkiä tehdään sit taas aurinkoisella säällä. Mukavaa oli kyllä :)