sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Joulukalenterini

Tämän vuoden joulukalenterini on postikorttimallinen. Sain sen äidiltäni. En ollut asiaa sen enempää ajatellut tai aikonut hankkia kalenteria, mutta näin söötti kalenteri oli kiva saada! En ole maailman muistavaisin kalenterin luukun avaaja. Joskus saan avata kolme tai neljä luukkua kerrallaan, kun en ihan joka päivä muista kuin ihailla söpösiä pupusia ohi mennessäni.Tämä malli on oikein kätevä, koska se kaksiosaisena voi olla pöydällä, sen saa otettua käteen ja luukun aukaisu onnistuu hyvin. Seinällä olevan kalenterin joutuu usein irrottamaan jostain kulmasta, että luukun saa auki ilman tukan ja kalenterin repimistä ;) Mietin, josko yrittäisin saada luukut kiinni ja käytän kalenterin ensi vuonna uudestaan. Sinitarraa peliin, heh!

Pienenä en halunnut ikinä suklaakalenteria. Ehkä olin maistanut kalenterin suklaata enkä pitänyt siitä tai ajatus yhdestä suklaapalasta kerrallaan oli vähän hankala ajatus? ;) Minulla piti olla aina kuvakalenteri ja ehdottomasti hilettä! Vanhempana olen joskus tuunannut (tunnustettakoon!) tavallisen kalenterin hileliimalla.

Neljän luukun päästä on jo aatto...

Kuva: SP

4 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Itselläni oli viime vuonna ystävältäni saatu postikortin kokoinen joulukalenteri. Niin pikkuriikkiset olivat luukut, mutta hauskaa niitä oli aukoa. (Joskus todellakin jopa 5 luukkua kerralla ; )

Anonyymi kirjoitti...

Joulu lienee todella jo lähellä. Täällä Pohjois-Italiassa on täysi hulina päällä. Pikkuisen luntakin talojen katolla ja joulumarkkinoita siellä sun täällä. Joulupukkejakin on näkynyt useita, kaikkialle se ennättää. Jalat vain kipeytyvät nupulakivikaduilla. Luukut vain vähenevät ennen Joulua. mp

Marika kirjoitti...

Minullakin oli viime vuonna työpaikan antama joulukalenteri ja kävi samoin mitä sinulle: kerralla tuli aina avattua sitten useampi luukku, kun ei aina muistanut :)

Tänä vuonna olikin ensimmäinen vuosi kun kotona en laittanut enää kalenteria pojalle seinälle. Kysyin marraskuun lopussa että laitetaanko kalenteri ja hän (15v.) vastasi että ei tarvitse enään... toisaalta haikeata, lapsuus alkaa olla häneltä pian ohitse.

Satu kirjoitti...

Luukut ja kuvat on tosiaan pieniä, kuvia saa katsella aika tarkkaan! Aattona on sitten perinteisesti se isompi kuva ja luukku.

Kivaa saada kommenttia Italiasta asti! :)

Taitaa olla minulla taas jokunen luukku avaamatta, täytyypä korjata asia! ;)