sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Lyhtyjen aika

Illat pimenevät jo sen verran, että taas on aika valaista iltoja lyhdyillä. Parvekkeella palaa usein iltaisin viisi lyhtyä, jotka roikkuvat tuuletustelineestä. Minulla se on lähinnä lyhtyjen roikottamiseen erikoistunut malli kylläkin. Niistäkin laitan kuvaa, kunhan jaksan kaivaa kameran jalustan jostain kaapista.

Olkkariin on tarkoitus järjestellä myös valonlähteitä. Kaapissa on jos mitäkin tuikkuastiaa ja yksi ihan tavallinen kynttiläkin löytyy. Se on vaan niin jouluinen, että saa odottaa siellä vielä jonkin aikaa. Voisi ostaa jotain ihanan värisiä kynttilöitä, ehkä kultaa, turkoosi, oranssia... limeä! Nam :)

Tämä kuva on viime talvelta. Tai syksyltä... emmää muista ;DKuva: SP

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa nyt lyhdyt tarpeen. Iltapimeä tulee aina vain aikaisemmin. Lyhdyt ovat tarpeen. Mukavia nuo missä on elävä tuli. Muutaman vuoden kuluttua alkaa kaikki olla LED-valoja ;) -mp

arleena kirjoitti...

Minäkin kaivelin lyhtyjä esiin, pesin ja tarkastelin kynttilä varaston. Nyt on pätkien polttoaika ainakin täälä, siis lyhdyissä.

Jukka kirjoitti...

Pitääpä varmaan kaivaa se jalusta pikkuhiljaa sieltä kaapista...

Satu kirjoitti...

Kiitti kommenteista :) Valoisia hetkiä syksyyn!

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa taas poikkesin kurkistamaan kuulumisiasi opiskeluiden lomasta :). Meinaa kyllä kiirusta pitää tiukassa aikataulussa pysyminen. Jospa tänä iltana itsekin jaksaisi sen verran pysähtyä, että lyhtyyn laittaisi kynttilän ensimmäisen kerran tänä syksynä.
Mirka