maanantai 11. toukokuuta 2009

Tanssit tähtien kanssa

Tanssit tanssittiin eilen illalla loppuun tältä vuodelta. Ainakin mitä tulee Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Olen seurannut ohjelmaa joka vuosi. Pukujen kimallus, käsin kosketeltava jännitys ja tietysti se pääosassa oleva tanssi on tempaissut mukaansa joka kerta! Parilla ensimmäisellä tuotantokaudella elin sitä tanssia edeltävää jännitystä niin paljon mukana, että melkein pökräsin itsekin. Nostan hattua tanssioppilaille, jotka menevät suoraan lähetykseen esittämään tanssinumeronsa. Toki osa on kokeneita esiintyjiä, mutta suurin osa on vieraalla maalla tanssiessaan kuitenkin. Itse jännittäisin niin paljon, että jalat menisivät makarooniksi (keitetyksi siis) ja tanssipartneri saisi toden teolla viedä tanssin tiimellyksessä.Oma suosikkini alussa oli Miia Nuutila. Olikin lievähkö pettymys, kun hän putosi kisasta. Toinen suosikki oli Wilson Kirwa, joka sai hymyn huulille tanssillaan ja jutuillaan, joista ei juurikaan saanut tolkkua. Mutta asenne tuntui olevan kohdallaan. Lopussa suosikkini oli Pirkko Mannola. Mikä rautainen mimmi ja persoona. Nuorempi missi ei säväyttänyt oikein millään lailla. Finaalin koittaessa olin loppujen lopuksi tyytyväinen, että Satu ja Janne voittivat. Heidän tanssinsa olivat ihan omaa luokkaansa. Se viimeinen Jai Ho -numero oli huippu. Olen ihastunut kyseiseen biisiin ja se sopi hyvin fantasianumeroon. Bollywood-meininki oli jotain ihan muuta, kuin oli nähty ja siihen oli saatu sitten muitakin tansseja ympättyä mukaan.

Milloin tulee ohjelma Tanssii tavisten kanssa? Voisin yrittää uskaltaa hakea ohjelmaan. Toisaalta siinä kävisi juuri niin kuin ylempänä kuvasin. Saisin lisänimen makaroonijalka, kun taas Pirkko on timanttisääri. Kiitti vaan! ;)Kuvat: SP

3 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Hienosti tanssii puut tähtien kanssa. :)

Sari kirjoitti...

Thih, voi ei, makaroonijalka xD

arleena kirjoitti...

Katsoin myös ja toivoin Sadun voittavan. Oli petrannut tosi paljon loppua kohti. Parilla oli mukava keskinäinen huumori, siitäkään ei ole haittaa tanssin opettelussa.