keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Rovaniemellä

Poikkesimme Rovaniemellä Joulupukin maassa menomatkalla lappiin. Liekö Rovaniemi sitten Korvatunturin sivukonttori? Meitä oli vastassa kaksi isoa lumiukkoa. Joulupukki oli kait työmatkalla tai valvomassa pajan työtehoa. Kymmenisen vuotta sitten tapasin Joulupukin samassa paikassa, en muistaakseni uskaltanut käydä jututtamassa, oli se vaan niin jännää! ;)

Joulupukille oli tullut kirjeitä jokaisesta maailman kolkasta, niitä oli lokeroissa aina maan mukaan. Moni kirje oli tullut perille osoitetiedoilla: Joulupukki/ Korvatunturi tai Joulupukki/ North Pole. Jälkimmäisessä on kusti sitten tiennyt asian oikean laidan ja polkenut kirjeet oikeaan osoitteeseen.
Pihalla oli jääveistoksia. Viehätyin jään koostumuksesta ja otin kuvan suht läheltä. Tämä parimetrinen jääpullo oli sulanut kauniisti toiselta puolelta auringon siihen paistaessa. Jään sisällä oli siis kuplia ja kuvioita, muoto ei ollut mennyt miksikään.Perillä Saariselällä! Kahdentoista tunnin ajomatkan päälle maistui sauna! Villasukat vielä jalkaan, niin eihän sitä muuta ihminen tarvitse! Silloin tuntui, että tässähän on aikaa vaikka mihin... kokonainen viikko. Niin se vaan hurahti nopeasti ja mukavasti. Jatkoa seuraa :)Kuvat: SP

3 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Vähän turhankin nopeasti kului viikko, niinkuin lomaviikot aina tuuppaa tekemään. Seuraavaa sellaista siis odotellessa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys: onkos tuossa jalat seinällä vai katossa? Jossain muualla kuitenkin kuin lattialla, mp

Satu kirjoitti...

Sukat (ja jalat siis) on seinällä:)