perjantai 2. tammikuuta 2009

Raketteja!

Kuvat: JA

Juhlimme vuoden vaihtumista porukalla iloisella. Ystäväisellä oli raketteja, joita kävimme sitten räjäyttämässä puolen yön aikaan. Yksi sytytti ja muut komppasivat, että "Ei sit tännepäin, kiitos" ja "Huuuiii"! Hienoja oli ja ihastelimme (OoOoOo! :)) kauempaa näkyviä raketteja myös.Joulu meni leppoisasti ja rauhallisesti. Parissa paikassa, hyvin syöden, saunoen ja leväten. Lasten ilo tarttuu itseenkin. Perinteinen kuusen koristelu veljen tyttärien kanssa tuo joulumieltä kummasti. Kuusi koristellaan vanhempieni luona. Myös J:n veljen lapset toivat vauhtia ja menoa jouluun, vietettiin vielä yhdet synttäritkin Tapaninpäivänä. Yksi joululahja oli säästetty sille päivälle pikku prinsessalle.Joulupukki muisti maltillisesti ja toiveiden mukaan. Ei krääsää... Ehjät joulupaperit ja pakettikortit on taas otettu talteen ensi vuotta varten. Tänä vuonna tein paketteja myös kukan käärepaperista (valkoinen paksu paperi) ja liimasin paketin päälle vanhasta joulupaperista leikkaamani kuvan. Myös tavalliset paperipussit taipuivat joulukuosiin, kun pussin koristeli paperista leikatulla kuvalla. Tuunausta voisi jatkaa pidemmällekin, mutta näinkin tulos on kivan näköinen.Kiitos seurastasi blogin parissa, jatkoa on luvassa! :)

5 kommenttia:

Eevis kirjoitti...

Hienoja kierrätysideoita. Olen alkanut katsella myös vanhoja lehtiä ja mainoslehtisiä "sillä silmällä".

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä viimeisestä, hauskaa oli :) t. JAn ps. Hienoja kuvia, jälleen kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Satu! Kiitos blogistasi, jota on ollut ilo lukea ja katsella. Jatka samaan malliin tänäkin vuonna! T. Virpi PS. uinuva ranskan ja italian ope minussa tykkäsi taas kerran biisivalinnoistasi ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää jatkoa tälle vuodelle Satulle, kumppanille ja muille täältä lahden takaa.
Terv.
Pire

Satu kirjoitti...

Kiitos, Grazie!! :)

Mukavaa saada kannustavaa palautetta, välillä kun tulee olo, että mitä minä näitä juttujani höpäjän, ketä kiinnostaaaa? ;)