keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Ihan pokkana vaan!Tuli pelattua taas pokeria viime lauantaina ja voitin! Taas melkein ensikertalainen vei koko potin. Yhdessä vaiheessa pelissä oli pääpotti ja kaksi sivupottia. Vaikutti monimutkaiselta, mutta ei se sitä ollut pitkään, kun voitin kaiken ja nappulat siirtyivät sitten minulle, heh. Minulla oli niin ihanat pelikaverit, jotka neuvoivat ja selittivät kerta toisensa jälkeen samat jutut. Minua häiritsevät ne Big blind ja Little blind -lätkät. Merkkien tarkoituksen tiedän, mutta sanojen merkitystä en. Voisiko niille keksiä jonkin paremman (osuvamman ;)) nimen?

Korttiyhdistelmäni taisivat olla vielä suurimmaksi osaksi sattumaa, parhaani taisi olla kaksi paria tms. Tai eiväthän ne tietty sattumaa olleet, olen vaan niin hyvä, sanoo hän ihan pokkana! Katsoimme myös Transformersin seinälle tykitettynä. Olimme sen J:n kanssa katsoneet mun tellusta aikaisemmin. Oli hieman eri kokemus katsoa leffa seinältä ja kunnon äänentoistolla. Todella hyvä leffa! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja huumoria sopivasti. Kakkososaa odotellassa. Transformers traileri.Eilen kävin katsomassa Niko, lentäjän poika -leffan äidin ja veljentytön kanssa. Osasipa olla pelottava! Sudet oli kuvattu hurjiksi ja Musta susi oli aivan karmaiseva. Isompaakin hirvitti, mietin, että pienempiäkin mahtaa pelottaa. Ihan komea elokuva noin muuten, visuaalisesti kaunista katsottavaa. Ei vetänyt vertoja ihanalle Wall-E:lle kuitenkaan. Niko traileri.

Olisiko ollut viime vuonna, kun kävimme leffassa kamun kanssa katsomassa Harry Potterin (Feeniksin kilta). Se oli todella pelottava. Jokainen Harry-leffa on ollut toistaan hurjempi. Toki sen tajuaa, että se on tarua, mutta leffa oli todella tummasävyinen, musta, tuntui huokuvan suorastaan pahaa. Olisin laittanut sille mieluusti ikärajaksi K-18. Olen nähnyt kauhuleffoja, jotka ovat ihan leppoisia siihen verrattuna. Mietin niitä reippaasti alle 10-vuotiaita, jotka siellä olivat leffaa katsomassa. Ehkä lapsen ja nuoren aivot käsittelevät tuollaiset asiat juuri sen sadun ja taian kautta. Aikuinen ehkä sitten ajattelee taas liian todenmukaisesti ja kokee ja näkee leffan hieman erilailla? Harry Potter traileri.

Tunnelmia luo kuvien muodossa "kynttiläkruunu", jonka sain äidiltä tuliaisiksi Helsingin Postimuseosta. Kaunis on ja heijastelee salmiakkikuvioita seinällekin!Kuvat: SP

5 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Oli kyllä mukava ilta ja pokeripelit. Kuvatkin on hienot :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät kuvakulmat, sommitelmat hienot. Yksinkertainen kuva voi tosiaankin olla kaunis. Elokuvasta samaa mieltä, aika karmiva suurelta osalta.äp

melkoelli kirjoitti...

Mulle tuli kuvista mieleen, että oot kyllä kingi, pokerikingi! =)

Kaisa kirjoitti...

juu aika kamala tuo harry potter. itseasiassa lapsi kokee sen varmasti paljon kamalampana... :( voi voi. en kyllä antaisi meidän muksujen katsoa. 2v tyttömme järkyttyi jo kovasti kun tsekkiläinen myyrä putosi maalipurkkiin ja muuttui punaiseksi!!

tosi ihana kynttiläkruunu sulla, ja aika hauska keksintö :) meni vähän aikaa ennnen kuin tajusin - kynttiläkruunun siis :)

Satu kirjoitti...

Thanks Youuu :)<3

Pokerikingi, juuuuuh! ;D

En todella tajua, kun siellä Potterissa oli noin nelivuotiaitakin, painajaisia pukkaa? ;o