maanantai 18. elokuuta 2008

Suklaapala päivässä

Joskus on tullut sähköpostiin kiertokirje, jossa kerrotaan, että suklaa on vihannes. No tottakai on ja vähärasvaiset sipsit laihduttavat. J ei ole uskonut tuota jälkimmäistä, vaikka kuinka olen yrittänyt asiaa vakuuttaa. Pari päivää sitten avasimme suklaalevyn, jonka olen saanut vanhemmiltani tuliaisiksi ulkomailta. Yllätys oli suuri, kun palat olivat melkoisen kokoisia ja paloja taitaa olla kahdeksan tai kymmenen, tai oli. Voisi sanoa, että syön vain yhden suklaapalan päivässä, kertomatta, että se on järjettömän iso pala ;)Tästä onkin hyvä hypätä ihan toiseen aiheeseen, joskin ne liittyvät toisiinsa. Nyt alkoi tällä tytöllä terveempi elämä. Herkkulakkoa pukkaa. Ruokavalio vaikuttaa niin paljon kaikkeen, että nyt on tarkistuksen paikka. Tahdon energiaa, voimaa ja terveyttä ja masulle lokoisat oltavat. Tahdon voida hyvin! Arki ja juhla erikseen, sanon minä. Kerron lisää myöhemmin, miten on mennyt ja onko olo energisempi!

Ostin kirpparilta Aku Ankkoja vinon pinon. Ne ovat vuodelta 1988. Siis 20 vuotta vanhoja. Muistan jokaisen kannen ja tarinatkin ovat tuttuja. Meille tuli Aku muistaakseni jo 70-luvulla. Olinkin melko järkyttynyt, kun isäni lopetti tilauksen ollessani noin parikymppinen. Ja vielä varoittamatta. Jonkin verran niitä on vielä tallella kotikotona. Todellisia aarteita.


Kuvat: JA

7 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Nyt voi hyvällä mielellä syödä vain sen yhden palan suklaata ja lueskella akkaria ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tummasuklaahan on sitä terveellistä, sitähän voi syödä ihan rajattomasti :o t. JAn

Satu kirjoitti...

Niihän se on! ;) Suklaa on tehty kaakaopavusta eli pakko olla terveellistä. Ja sipsit on tehty perunasta... haloo?? ;D;D

Anonyymi kirjoitti...

Terveysruokaa :) ja punaviinikin on todettu terveelliseksi :o t.JAn

Anonyymi kirjoitti...

Ja kahvikin on terveellistä !!!!!http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/101495.shtml
t.JAn

Satu kirjoitti...

Jesh! Juuri juon tässä kaffetta samalla, kun luin artikkelin. Kahvia, punaviiniä, suklaata, ei paha, hih ;)

elisa kirjoitti...

kiitos! ompas iso suklaapala :P