perjantai 8. elokuuta 2008

Kohti festareita

Eilen tuli sellainen olo, että nyt tämä tyttö tahtoo Daim-kakkua. No kauppaan oltiin menossa, sellaiseen jossa ei niin usein käydä, mutta se oli matkan varrella. Kakkuja oli ripoteltu pariinkiin paikkaan ja piti sitten kierrellä kaikki laarit, jos vielä olisi kakkuja piilotettu johonkin. Ei meinannut löytyä etsimääni mistään. Huomattiin sitten vielä erillinen kaappi, jossa oli yläreunassa Daim-kakun kuva. No mutta kappas! Kaikenmaailman muuta sorttia oli, mutta Daim-kakut olivat kaikki menneet. En yhtään ihmettele, niin hyvää se on! Emme sitten ottaneet periaatteesta mitään korvaavaa kakkua, kun sen piti olla sitä yhtä ja ainutta. Ehkäpä seuraavasta kaupasta sitten löytyy, nam!

Onpas nyt tosiaan kelit festareille mennessä! Tänään ainakin taitaa tulla vettä aika iloisesti. Tamineita pitää vielä miettiä. Festarit on siitä mahtavat, että siellä näkee saman päivän tai viikonlopun aikana monta lempibändiä ja saattaa löytää jotain uusia tuttavuuksia. Perjantaina haluan nähdä Poetsit ja Karman ja Hertzeneitä varsinkin odotan kovasti. Juuri parhaillaan kuuntelen viimeksi mainitun vanhempaa levyä. Olen ihastunut heihin kovasti... siis musiikkiinsa tottakai ;) Mitään näistä bändeistä en ole aikaisemmin nähnyt. Hertzeneistä olen kuullut kehuja heidän live-esiintymisestään.

Lauantailta odotan eniten YUP:n keikkaa. Taitaa olla jo noin kymmenes heidän keikkansa, jossa olen heilumassa. Viikate ja Lapko kiinnostavat myös kovasti. Nuorempana käytiin kauempana festareilla, esim. Messilässä, Ilosaaressa ja Ankkarockissa. Meni monta vuotta, että en käynyt festareilla ollenkaan. Kaikki se telttahärdelli ja muu ei oikein innostanut. Viime vuosina olen käynyt lähimaastossa festareilla ja päässyt yöksi kotiin tai kaverille. Pääsee siihen festaritunnelmaan ihan hyvin noin päiväseltäänkin.


Kuva: JA

Festarikuulumisia sitten myöhemmin! Rock on, Baby!! ;D Hauskaa viikonloppua Sinulle!

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Poetsit vetivät ainakin ihan hyvän keikan viime viikonloppuna, suosittelen :) Tosin porukkaa oli aika vähän, eikä kukaan ollut kauhean innoissaan - toivottavasti teillä on parempi onni yleisön suhteen ;)

Suvi kirjoitti...

Sinut on haastettu :)