maanantai 14. heinäkuuta 2008

Grillaamista hevistiMökillä pitää tottakai grillata säästä riippumatta. No ok, sateella ei oltais menty ulos, tuulesta ja kylmästä ei niin väliä. Äitini on lanseerannut käsitteen ”Juhannusfleece”. Se tarkoittaa lämmintä takkia, joka on kaivettava esiin yleensä ainakin juhannuksena, kun on niin ky-ly-mä! Meilläkin oli nyt taminetta tarpeeksi päällä, ei ollut hirmuisen lämmin. Otettiin J:n kanssa sapuskat ja radio mukaan. Mökillä tulee kuunneltua Radio Suomea ja Ykköstä. Ne sopivat siihen tunnelmaan oikein hyvin. Nyt kuuntelimme vaihteen vuoksi YleXää ja siellä oli heviohjelma meneillään. Örinäheviä leppoisaan kesäiltaan!

Meillä oli sattumoisin mustat verkkarit ja mustat hupparit molemmilla, joten lookki oli täydellinen. No oli minulla pinkit sukat ja punaiset tohvelit ja keltainen huivi tosin lisäksi… Huput päässä istuimme ja toki piti hienoisesti moshatakin. Minä en ainakaan pysty olemaan paikallani jos jostain kuuluu musiikkia. Naapuri ei ollut paikalla, niin kehtasi kuunnella heviä hevisti pikku radiosta. Makkarat ja maissit tuli syötyä siinä samalla.


Vähän matkan päässä oli polulle ilmestynyt kolo, myyrän tekosia. Jonkin ajan päästä myyrä alkoi myllertää maan alla käytäväänsä, tehden samalla ”maamakkaraa” polulle. En ole ikinä nähnyt tätä oikeassa elämässä. Odotin, että myyrä tulee kurkistamaan kolosta, kuin piirretyissä tai sarjakuvissa. Oltiin niin lähellä, että taisi hieman pelätä meitä, eikä tullut morjestamaan. Jonkin ajan päästä majava uiskenteli järvellä melkoisen lähellä. Hyvä kun kerkesi päätään kääntää, niin luonto tarjosi uutta ihmeteltävää.Kuvat: JA

6 kommenttia:

Tia kirjoitti...

Eikös luonto olekkin ihmeellinen kun sitä vaan kuuntelee ja katselee se antaa paljon.

Eevis kirjoitti...

Ai mikä ihana ilta, vaikka fleece olikin tarpeen. Uskomaton tuo myyräjuttu, ja majava. Ja niin upea kaislikkokuva.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa mahtavaa, jos majavatkin juhlistaa hevigrillaamista. Jospa myyrät ja majava pitävät teitä mustissanne ja sitä murinaakin jonain ihmeenä, jota pitää tulla katsomaan. Myyriä on tosi paljon, ihme, kun tiedotusvälineet ei ole vielä alkaneet kirjoitella aiheesta, mp

Jukka kirjoitti...

Hyvä ettei tulleet myyrät makkaroita syömään :)

RagGyver kirjoitti...

Pitipäs tulla välillä raapustamaankin jotain, jotta tiedät minun lukevan blogiasi - ja ennen kaikkea katsovan ihania kuvianne! Mä oon ihan valokuvafani, vaikka päivääkään en vielä ole oikeasti harrastanut valokuvausta. Ehkä vielä joku päivä :).
Mirka

Satu kirjoitti...

Moi M! Kiva, kun oot käyny blogissa! Itsekin innostuin kuvaamisesta vasta alettuani bloggaamaan. En ollut ajatellut laittavani sen kummemmin kuvia blogiin, mut kivasti kuvittavat sitten juttuja kummiskin :)

Luonto ON ihmeellinen. Taisivat ne eläimet tulla ihmettelemään sitä örinää (joka kuului radiosta siis, kröhöm) :)