keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Korianterista asiaa III

Korianterille kävi hieman köpelösti jokin aika sitten. Se pääsi kuivahtamaan. Ei sitä saanut enää pelastettua. Keksin kuitenkin kierrättää tässäkin asiassa. Hautasin kuivat varret multaan ajatellen, että sieltä vielä joku nousee uudestaan. Yksi innokas ja ponnekas sieltä kasvoikin! Täytyy ihailla tuollaista sinnikkyyttä! ;)Kämpässäni on surissut kovasti viime päivinä. Se ei ole amppari, eikä kärpänen vaan helikopteri! Veljeni oli hankkinut itselleen ja meidän isälle kauko-ohjattavat helikopterit. J kokeili tätä lelua meidän kotikotona ja kuului hurahdus! Kopteri lainaan ja sitten suristelemaan meikäläisen olohuoneessa. Ulkona tuulee sen verran, että kevyt kone ei siellä tottele. Seuraavaksi kauppaan ja omaa hankkimaan. Vähän vielä hienompi kopteri, kuitenkin pieni ja kevyt. Kun kopteri eilen tippui kolmannen kerran päähäni kiljuin, että onkos tuo nyt tahallista?! Ei kuulemma ollut ja surina taas jatkui, mutta nyt kopteri kiersi minut vähän kauempaa. Lelukaupassa oli pinkkejäkin koptereita, tahdon sellaisen! No ehkä lainaan tuota kopteria kuitenkin näin ensi alkuun.

Eilen tuli käytyä kesäteatterissa sinnikkäästi sateessa. Siitä lisää tuonnenpana. Nyt jo jaksaa vähän aurinko paistaa, mukavaa! Tai paisteleehan se, mutta pilvet on väistyneet vaihteeksi tieltä! Viikonloppuna tie vie sitten häihin pohjanmaalle, toivottavasti sää silloinkin suosii.

Kuva: SP

2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Pitänee hommata kohta lentokenttä näille koptereille, jos niitä alkaa surisemaan nurkissa enemmältikin. :)

Satu kirjoitti...

Kopteri laskeutuu jo melkoisen onnistuneesti, vaikka kyllä se kolisee välillä lattialle (tai ihan mihin vaan) aika komiasti!