keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Wet wet wet


Onneksi en ole kokonaan sokerista tehty, olisi muuten tyttö sulanut matkalle ja pyörä kiemurrellut ojaan! Olin jo unohtanut, miten läpimäräksi sateen osuessa voi kastua. Olin varautunut sateeseen tuulitakilla, joka piti mennessä jo heittää pois, kun oli niin hiostava ilma! Kotiin päin ajaessa katsoin, että eihän täällä niin paljoa sada… No kun tarpeeksi pitkään polkee, niin kyllä kerkiää vaatteet kastumaan. Kengät tuli pestyä ja housut ja valkoinen laukku liattua samalla.

Pää pysyi kuivana kypärän ansiosta. Kypärän kanssa ajaessa tulee hirmu kuuma, mutta en ilmankaan halua ajella. Silmälaseissa olisi saanut olla pyyhkimet, samanlaiset kuin auton tuulilasissa, joskin hieman pienemmät. Haittaa jo näkemistä kun kakkulat on tippojen peitossa. Kotona on voittajafiilis, kun saa kuivat vaatteet niskaan ja saa juoda jotain lämmintä.

Lisätään siihen vielä Serranosin katsominen Louna-lehmä kainalossa, niin johan on mukavaa. Joskus on paha mieli, mutta yritä siinä olla sitten ihan möksis, kun Louna ja kaverit piristävät tahattomalla söpöydellään. Olen kovasti tykästynyt farmiini, johon kuuluu lehmiä ja possuja ja kamuilta saatu kirahvi. Olen tykästynyt varsinkin siihen isoimpaan (elävään) possuun! ;)

Louna ja Untamo

Kuvat: JA

1 kommentti:

Eevis kirjoitti...

Joo, ja ampparit parveilis ympärillä - jos oltais sokeria =(
Iloista juhannusta sinulle ja J:lle"!