keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Rankka ankka rautakaupassa

Mielestäni seurustelusuhde on silloin melkoisen vakavalla pohjalla, kun uskaltaa avata suunsa autossa toisen kuullen. Tarkoitan tietysti laulamista! Ajelimme J:n kanssa sunnuntaina ja kuuntelimme Satun mahtavaa kokoelma-CD:tä. Aurinko paistoi ja ikkunat olivat auki. Kyselin hienotunteisesti, että: ”Ei kai sua hävetä, kun kuunnellaan Antti Tuiskua?” Luulen kylläkin, että ei se Antin musiikki sitä aiheuta, vaan tyttöystävä joka laulaa: ”AI-van NIIN kuin OI-sin mennyt BII-tistä sekaisin…” Ja tietenkin niin, että koko tienoo raikaa.

Tietysti on sitten se, kun joku kappale jää soimaan päähän. Joku aika sitten olin kuunnellut YUP:n Rankat ankat –biisiä. Meinasin aiheuttaa liikenteessä vaaratilanteita säikäyttämällä J:n aina tasaisin väliajoin tahattomasti. Kiekaisin aina välillä ”KVAAK, KVAAK, KVAAK!" En voi sille mitään. Biisi haluaa päästä ilmoille päästäni. Kävimme myös rautakaupassa ja sama rankka ankka kvaakkui siellä hyllyjen välissä. Piti aina vähän kyyristyä ja vilkuilla sivuilleen, että kuulikohan tuota joku. Onneksi J:n toleranssi yllättäviä ääniä kohtaan on noussut ja näin ollen säikähtäminen on epätodennäköisempää. Hän alkaa jo oppia millaisen äänikavalkaadin esim. kylmät väreet saavat aikaan. Saan kummastuneita katseita osakseni aina vaan harvemmin.

Teimme eilen makkarin lattiaa isän ja J:n kanssa. Tavaroita piti siirtää ja vein jumppapallon kylppäriin auki olevan pyykkitelineen päälle. Mainitsin tietenkin miehille, että: ”Jumppapallo on sitten kylppärissä, ettette säikähdä!” Jo tätä sanoessani aloin poistumaan takavasemmalle hekottaen, tajuten itsekin mitä taas päästelin suustani. Kaikki muut eivät ehkä ole yhtä säikkyjä, kuin minä. Tämä pelottava jumppapallo sitten tyhjennettiin loppujen lopuksi, muun järjestelyn ohessa. Käyttöaste on ollut jokseenkin vähäinen, kröhöm. Taisi niitä miehiä se jumppapallo kuitenkin hieman pelottaa ;)


Kuvat: SP

1 kommentti:

Lauri kirjoitti...

Rankka-ankka lähtökäskyn konekiväärillä soitti...