sunnuntai 4. toukokuuta 2008

No onkos tullut kesä?

No nyt on lämmin! Vappu tuli vietettyä ystäväisten kanssa, mukavaa oli! Katsoimme kamujen Kaukoidän reissukuvia ja päivitimme kuulumisia. Loppuillasta olikin jo rokkaava meno sangrian kera. Ennen vappua sähkömies kävi tekemässä parina päivänä töitä ja samalla sain jääkaapin ja hellan oikeille paikoilleen ja seinään kytkettynä ja lisää pistorasioita. Putkihommien pitäisi edetä ensi viikolla, vesi on edelleen poikki keittiöstä. Tiskivuori kasvaa tätä nykyä kylpyhuoneessa! Kaikkeen tottuu liiankin hyvin, osaankohan keittiöstä sitten vettä enää hakeakaan, kun sinne sitä saadaan.

Metsästin eilen pöytäliinaa keittiön pöytää varten. Ihan yksiväristä, koska verhoissa on jo kuviota. Eipä tuottanut etsintä vielä ainakaan tulosta. Kaikkea muuta pientä tarttui mukaan, mm. ikkunakoriste, joka piti katkoa useampaan osaan ja pari purnukkaa kirpparilta. Ostin myös ovinupit eteiseen. Yksi puuttuu kokonaan ja tarkoituksena on vaihtaa nyt kaikki kerralla uusiin. Ovien maalauskin kävi mielessä… näin se remontti ja sisustaminen leviää asunnossa, hmmm.

(Klikkaa kuvia isommaksi)


Kuvat: JA

2 kommenttia:

Eevis kirjoitti...

Hyvää kesän alkua teille! Luulin noita purnukoita ovennupeiksi... Indiskasta, tietty :)

Satu kirjoitti...

Mietinkin, että erehtyyköhän noita purnukoita luulemaan ovinupeiksi. Nuo purkit on kirpparilta, ovinupit kävin ostamassa Indiskasta!! :)