perjantai 16. toukokuuta 2008

Leirikoulussa

Löysin yksi päivä pienen vihkon. Se on kuudennen luokan leirikouluvihko. Vihkossa on päiväkirja, jossa kerrotaan esim. korukiven hionnasta. Korukin on vielä tallessa ja muistan kyllä kun niitä teimme. Liimaa tuntuisi kiinnityksessä olevan ainakin tarpeeksi! Tässä on suora lainaus vihkosta välimerkkeineen tai oikeastaan niiden puuttumisineen. Quite cute, I think! ;D

PÄIVÄKIRJA

torstai 28.9.89

Tulimme koululle ja veimme valokuvauslapun opettajalle. Lähdimme klo 8.00 ja matkan puolessa välissä pysähdyimme syömään sämpylän, mehun ja omenan, matkustimme vielä noin puoli tuntia jolloin saavuimme Piispalaan linja-autoon tuli koira, jota kutsuimme Muffeksi mutta sen oikea nimi oli Oskari. Menimme majoihin ja purimme tavaramme, jokaisella oli oma kaappi. Minä nukuin alasängyssä.

Kun olimme purkaneet tavaramme lähdimme ryhmienjakoon. Minä menin korukivenhiontaan tein violetista kivestä pisaranmuotoisen kaulakorun. Korukiven hionnan jälkeen oli lounas ja sitten vapaa-aikaa harjoittelimme näytelmää, pelasimme korttia ja kirjoitimme päiväkirjaan torstain tapahtumia. Kello 19.30 alkoi illanvietto ja Disko. Mökkiin päästyämme pelasimme korttia, juttelimme ja teimme päiväkirjaa.


Kuva: JA

Ei kommentteja: