perjantai 9. toukokuuta 2008

Asiasta seinään

Kyökissä paljastui vanhojen laattojen alta pätkä betoniseinää. Pelkiltään se ei näyttänyt kovin kivalta. Sitten, kun olimme saaneet kaapit ja liesituulettimen kiinni, niin seinäalue oli huomattavasti pienempi. Heräsi idea, että jos seinän vain maalaisi. Olen jo pitkään haaveillut röpöläisestä seinäpinnasta jossakin. Mieluiten tietenkin vaikka Espanjan maaseudulla, mutta menköön nyt tämän kerran. Kuitenkin sitten ajattelin, että totta kai seinään tulee laatat. Niinhän se kuuluu tehdä.

Ideaa kuitenkin pyörittelin mielessäni ja päätin sen toteuttaa. Pahimpia ruuvinreikiä piti paklata ja toisaalta taas liian tasaisia kohtia hieman käsiteltiin taltan ja vasaran kanssa. Seinä maalattiin valkoiseksi.

Keksin myös kirjoittaa seinään jotain. Mietin sanoja: Keittiö, kyökki, kitchen ja cuisine. Näillä keittotaidoilla ei kuitenkaan kannata mitään kuisiineja mainostaa ja päädyin ihan kitcheniin sitten. Kirjoitin lapulle näkemykseni kirjasintyylistä ja hämmästyttävän samanlainen fontti löytyikin! J tulosti sanan töissä isolle paperille. Sitten vain sabluunan tekoon. Sopivaa maalia oli vielä jäljellä, samaa jolla oli maalattu toinen olkkarin seinä asuntoon muuttaessani. Hieman se sabluuna falskasi, mutta sitten vain vähän korjausmaalausta perään. Olen tyytyväinen lopputulokseen :)

Lähtötilanne

Visio (kuvaan liitetty paperilapulle tehty fonttiehdotus)

Valmis

Kuvat: JA

2 kommenttia:

Eevis kirjoitti...

Toteutus ON hieno! Ja siltä varalta, että toinen versio toteutuu Espanjan maaseudulla paljastan, että se visio olisi sitten COCINA... hmmmm... Kitcen kuulostaa kyllä paremmalta. Ei kannata muuttaa!

Satu kirjoitti...

Kiitos paljon! Hyvää äitienpäivää! :)