torstai 22. toukokuuta 2008

Aina joku eksyy

Olin tänään ahkeralla päällä. Sain tehtyä kaksi koulutehtävää. Hieman se palautuspäivän läheneminen vaikuttaa ja pistää asioihin vauhtia. Mitä sitä turhaan ajoissa aloittamaan ;) Olen tyytyväinen, että sain molemmat tehtyä saman päivän aikana kuljeksimasta. Kun vauhtiin pääsee, niin kyllä se sitten sujuu!

Ensin työ ja sitten huvi. Olimme J:n kanssa illalla teatterissa. Kävimme katsomassa Aina joku eksyy -näytelmän. Kirjoitinkin siitä aiemmin, että aion sen mennä katsomaan. Puhuin myös palturia, että olisin sen ennenkin nähnyt. Taisin sekoittaa sen yhteen toiseen Reko Lundánin kirjoittamaan näytelmään. Tämän iltaisessa näytelmässä elettiin samaan aikaan eri vuosikymmenillä. Piti pysyä tarkkaavaisena koko ajan, ihan hyvin pysyi mukana. Oma taitonsa on kyllä ohjata tuollainen monikerroksinen näytelmä. Nauratti paljon, vaikka aiheet eivät olleet sieltä keveimmästä päästä. Tragikomedia kyllä kuvaa tuota näytelmää hyvin.

Mitenköhän Suomelle käy Euroviisuissa? Teräsbetoni ainakin erottuu joukosta! Kaksi vuotta sitten koko kerrostalo taisi herätä, kun ystäväni kanssa huusimme ja pompimme Lordin kerätessä pisteitä. Onkohan Suomella varaa järjestää viisuja jos Teriksen poijjaat vie voiton? No ei sen takia ainakaan kannata mennä häviämään tahallaan ;) Hevillä ei häviä, niinhän sitä sanotaan!

Meni monta vuotta, etten seurannut juurikaan Euroviisuja. Puolihuolimattomasti toisella silmällä ja korvalla ehkäpä. Olin ensin kauhuissani, kun Lordi lähti viisuihin. Ajattelin, että se ei sovi siihen totuttuun tyyliin. Mutta toisinpa kävi! Ehkä se on juuri se massasta erottuminen. Ja viisut täytyy ottaa vain viihteenä, ihan sirkukseksi se on mennytkin. Mikä kalkkuna siellä oli Irlannin edustajana?

Rempasta vielä sen verran, että viikonloppuna tehdään laatoitus ja muita viimeistelyjä. Joku voi ihmetellä, että miten se remppa voi kestää noin kauan. Voin vastata, että ihan helposti voi. Ainahan ne viimeistelyt pitää jättää roikkumaan ja tehdä sitten jonkin ajan päästä. Laattoja käytiin ostamassa. Mietin, että ottaisko kukkalaatan malliksi. No ei kannata tietenkään ottaa… Nyt on kahta ihan erilaista laattaa, heh. Valkoistakin on monenlaista ;)

Tässä kuva, jonka nappasin bussin ikkunasta kotimatkalla viime lauantaina. Sopii mielestäni tuohon otsikon teemaan. Ihanaa pinkkiä väriä tuli kuvaan auringon laskiessa.


Kuva: SP

Ei kommentteja: