torstai 10. huhtikuuta 2008

Valoa

Innostuin vaihtamaan järjestystä olohuoneen lisäksi vielä makkarissa ja keittiössä. Keittiö tosin meni mullin mallin, kun revittiin yksi kaappi seinältä alas. Tarkoituksena oli tutkia, onko kaapin takana olevassa tilassa tyhjää vai esim. joku rööri. Suunnitteilla on keittiöremontti! Keittiökaupassa olen käynyt ja vielä pitäisi mennä viilaamaan yksityiskohtia. Kaapin takana oli tyhjää, joten siihen kohtaan tulisi tilava kulmakaappi. Nykyinen keittiö on melko tummasävyinen ja uudesta olisi tarkoitus tulla sekoitus valkoista ja puuta. Jo nyt keittiö tuntuu avarammalta, kun kaapin takaa paljastunut valkoinen seinä heijastaa hieman valoa takaisinkin!

Kaappeja olen jo tyhjentänyt, olohuoneen nurkassa on jo kasa laatikoita. Saapahan tehtyä samalla vähän inventaariota ja laittaa tavaraa kierrätykseen. Aikataulu on vielä epäselvä, annan miesväen pähkäillä sen. Pitää ajoittaa sähkö- ja putkityöt ja laatoitus ja mitä vielä. Tarkoitus olisi myös vaihtaa makuuhuoneen ja keittiön lattia samalla. Molemmissa on eriväriset, tummat muovimatot. Siinä onkin oma hommansa mahduttaa kaikki huonekalut olohuoneeseen!

Luen todella mukaansatempaavaa kirjaa, jonka sain ystävältäni synttärilahjaksi. Kirja on Lisa Jewell:in ”Se ainoa oikea”. Tekisi mieli lukea nopeasti loppuun, että saavatko he nyt toisensa, vai eivät? Toisaalta kirja on niin mukavaa luettavaa, että harmittaa, kun se on kohta luettu. Olen taas innostunut lukemaan pitkästä aikaa. Tätä kirjaa voi suositella kesällä rannalle mukaan otettavaksi. Sopivan kevyttä luettavaa. Viimeksi luin Torey Hayden:in ”Tiikerin lapsi”. Sitäkin voin suositella lämpimästi.

Kuvat: JA

1 kommentti:

johi kirjoitti...

No nytkö sä saat uuden keittiön!? Kuulostaa kyllä hyvälle suunnitelmat, onhan se jo "vähän" aikansa elänyt tuo vanha ja synkkäkin vielä...Mitäs muovien tilalle lattioihin meinaatte?