perjantai 4. huhtikuuta 2008

Nallukka

Eilen kaupungilla törmäsin suloiseen kännykkämaskottiin. Selvästi tahtoi minun mukaani ale-laarista pyörimästä. Joskus vannoin, että minähän en puhelimeeni mitään killuttimia laita. Nyt puhelimesta roikkuu timanttisydän ja söpö nallukka nimeltään Pallukka ;D

Jotkut jo kulkevat ulkona paitahihaisillaan. Itsellä on tapa, että niin kauan kuin maassa on lunta, päällä on takki tai paksu huppari. Harvoin kevätflunssakaan iskee, kun vähän malttaa odottaa ilmojen lämpenemistä. Toki jos haluaa pitää kesävaatteita, niin pakkohan se on aloittaa ajoissa. Saas nimittäin nähdä mille päivälle Suomen kesä tänä vuonna osuu.

Taas se on perjantai ja saunapäivä. Helmikuun alusta asti on ollut oma saunavuoro. Olisi pitänyt silloin saunoa varastoon, kun oli oma sauna! Toisaalta löylyn lämpöä osaa arvostaa erilailla, kun harvemmin pääsee. Kesällä sitten pääsee mökin saunaan ja se on taas ihan oma maailmansa sitten, kun pääsee järveen uimaan. Jonkin aikaa menee kyllä, että järviveteen uskaltaudun. Se on mukamas niin kylmäääää!

Korianterille kuuluu hyvää, kasvaa kasvamistaan. Ruukkua pitää käännellä joka päivä, aurinkoa päin kurkottavat. Mukavaa, että paistaa!!


Kuvat: JA

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

"Saas nimittäin nähdä mille päivälle Suomen kesä tänä vuonna osuu". Hih hih hiiiii :D Tuon lauseen kyllä omaksun sanavarastooni, se oli sen verran osuvasti sanottu :) eikä se lyhyt kesäkään tunnu niin harmilliselta kun osaa tuolla lailla oikein siihen asennoitua :)

täytyy kyllä sanoa vähän ylpeillen, että on meillä suvussa aineksia vaikka kirjan kirjoittamiseen, niin mukava noita juttujasi on lukea. monesti vain illalla sitä simahtaa sänkyyn kun olisi kerrankin aikaa lukea- saati sitten kirjoittaa.. nytkin minulla ähistelee tässä sylissäni Kaarlo 2kk muistuttaen että en liiaksi uppoaisi netin syövereihin.. toivotaan että pääsisin vähän useammin juttujasi lukemaan :)

ja petriltä kehuja hienoista valokuvista!

Satu kirjoitti...

Kiitos Kaisuli! :D Terkkuja koko teidän poppoolle! Jogurteista vielä! Bulgarian jogurtti näyttää olevan sokeriton. Se on todella hyvää, eli sitä siis ja vaikka marjoja! Ja ei sokeri haittaa, mutta ei ylettömästi kiitos! Pistä vaan reseptiä tulemaan vaikka sähkikseen! :)