tiistai 22. huhtikuuta 2008

Karmeat kaukosäätimet

Otsikossani on ehkä hieman samanlaista sointia, kuin YUP:n biisissä: Rankat ankat ;D Ostin digiboxin paria päivää ennen, kuin analogiset lähetykset loppuivat helmikuun lopussa. Jotenkin kuvittelin, että kyllähän sieltä nyt lähetystä tulee ilman boxiakin, kunhan lämpimikseen puhuvat. Piti se boxi käydä hakemassa kuitenkin. Nyt on sitten kaukosäätimiä enemmän kuin tarpeeksi. Pitää muistaa, että minkä laitteen avaan ensimmäisenä ja mitä nappia painan mistäkin kaukkarista, argh! Äänentasoa saa sitten säätää molemmista ja sittenkään ei oikein kuulu mitään tai sirisee. Alkuun tuli tartuttua vanhaan kaukosäätimeen kanavia vaihtaessa ja taas katsottiin lumisadetta. Ja minua harmittaa vanhan kaukosäätimen käyttäminen vain volumen säätöön silloin tällöin. Ihan toimiva kaukkari ja se pyörii melkein tyhjänpanttina.

Poikaystävä osti yleiskaukosäätimen, jonka pitäisi olla hirmuisen kätevä. Tulin joskus omia aikojani koulusta poikaystävälle ja täällä oli ystävällisesti ruutupaperilla ohjeet kaukkarin käyttöä varten. Yhdestä napista kaikki laitteet lähtevät päälle, mukamas. Lapun lopussa oli vielä lause: Jos menee uuteen kaukkariin hermo, niin voi vanhojakin kaukosäätimiä käyttää. Mitäh, eihän minulla hermo koskaan mene! ;) Välillä onnistuu ihan ok, mutta tänäänkin unohdin avata telkkarin eka ja sitten oli taas tenkkapoota kerrakseen. Ystäväpariskunnalla on hieno yleiskaukkari, se vilkkuu ja muistaakseni päästelee ääniäkin. Siihen en ole uskaltanut koskea vielä ainakaan. On tää mukavaa, kun on keksitty tällaisia arkea helpottavia laitteita. Vikahan on tietysti laitteessa, ei käyttäjässä, heh ;)

3 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kuinka remppa edistyy?
Jännityksellä oon päivittäin käynyt katsomassa joko on kuvia uudesta keittiöstä :) Jatkahan bloggailua, kiva että on päivittäiseen nettisurffailuun lisää kivoja sivuja katsottavana.

Terkuin vieläviikonmaailmalla Katri

Eevis kirjoitti...

Lohduttaako yhtään, jos kerron, että olen jo tottunut tuohon souviin. Meilläkin on puoli muovikassillista kaukosäätimiä. Tai ainakin siltä tuntuu... Kerran yritin soittaakin kaukosäätimellä... se ei onnistunut!

Satu kirjoitti...

Katri: Laitan kuvia, edistystä on jo nähtävissä, kokoamiseen menee aikaa. Kiva, että oot käyny seuraamassa tilannetta! :)

Eevis: Hih! Voisi onnistua minultakin. Numerot voisi valita ja ihmetellä sitten, kun ei kuulu tuuttausta ;);)